Shunyata Research bekabeling en netspanningsprodukten - Novus Audio

Geplaatst door: Bernd van hal

Datum: 12-02-2018

Shunyata Research bekabeling en netspanningsprodukten

SHUNYATA RESEARCH
Shunyata Research is een fabrikant van bekabeling en netspanningsprodukten gevestigd in de USA. Shunyata Research is opgericht door Caelin Gabriel die werkzaam is geweest bij de NSA als ontwikkelaar van ultra-laag-niveau signaal detectiesystemen. Hier heeft hij mede aan de wieg gestaan van de 10/100mBit en Gigabit LAN systemen en protocollen. De technische en wetenschappelijke achtergrond maakt Shunyata tot een bijzondere firma die tot doel een optimale signaal isolatie en stroom levering te realiseren.

Shunyata Venom EU7


Deze benadering van het concept ‘schoon signaal’ is in alle geledingen van de Shunyata productlijn te zien: beginnend bij de unieke weefmethode van netkabels (de gepatenteerde Helix geometry) de ontwikkeling van de (eveneens gepatenteerde] hoogfrequent eliminerende materialen tot en met de productie van hun eigen ultrapure koper.

Shunyata Research bekabeling en netspanningsprodukten

Er gaat veel ‘voodoo’ rond in de High End wereld. Shunyata laat overtuigend horen en zien dat objectieve wetenschap, vakmanschap in productie en muzikaliteit een naadloze eenheid kunnen vormen. Tenslotte als er ergens kritisch wordt gekeken naar dergelijke producten dan is het wel in de professionele wereld. Hier spelen kosten vaak een grote rol, zodoende valt het op dat onder andere Die Wiener Philharmoniker, Skywalker Sound, Sony Classical, Doug Sax, James Guthrie, Peter McGrath, David Gilmour en Rick Rubin allen vertrouwen op Shunyata voor hun stroomverzorging.

Shunyata Research producten pagina

Meer blogs van
#Productnieuws

Dit delen:

Waarmee kunnen we u helpen?


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244