Monitor Audio Studio

Studio
Monitor Audio

Prijs:€ 1299
Kleur: Zwart Grijs of Wit
Dit product is helaas verkocht!
Neem contact op voor eventuele mogelijkheden. Bel 06-53486244 of mail via info@novusaudio.nl


Omschrijving:

Nu als Demoset 1299 inclusief de stands.

De Monitor Audio Studio: de eerste luidspreker van een nieuwe Monitor Audio lijn. Kan optioneel geleverd worden met een speciaal voor de Studio ontworpen Monitor Audio Stand (499 Euro per set)

De Monitor Audio Studio is een 2-weg in (Joseph) D’ Appolito opstelling, dwz de tweeter is gemonteerd tussen twee midden bas weergevers. Dit in een relatief compacte behuizing, maar door de D’ Appolito opstelling is de luidspreker iets hoger dan bij de standaard chassis opstelling. De Studio is 15.6cm, 34cm hoog en 36cm diep. De baspoort bestaat uit twee speciaal gevormde sleuven om zo poortruis te voorkomen. Vind ik erg fraai dat hier aandacht aan wordt besteed. 

Monitor Audio Studio: driverS

De Studio deelt diverse technolochie van de Platinum II-serie. De dual 4-inch drivers in de Monitor Audio Studio zijn dezelfde als in de Platinum PL500 II. Ze zijn voor de Studio aangepast om bass en mid-range weer te geven.

Kom ze beluisteren in Kampen, ze zijn niet alleen klankmatig erg fraai.

Folder Monitor Audio Studio


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244