Merken
Audiolab
6000CDT
Audiolab 6000CDT

6000CDT
Audiolab

Prijs:€ 499
Kleur: Zwart - Zilver
Omschrijving:

De Audiolab 6000CDT is een CD transport, die gebruik maakt van het veelgeprezen loopwerk uit de Audiolab 8300CD. Dit CD-mechanisme maakt gebruik van een buffer, die de cd vooruit leest en dan pas afspeelt. Dit heeft het voordeel dat de maximaal mogelijke informatie van de cd gelezen kan worden, wat bij een conventioneel loopwerk niet altijd het geval is. Ook minder goede of iets beschadigde cd’s zouden met dit loopwerk nog gebruikt kunnen worden. Het loopwerk is magnetisch afgeschermd en heeft zijn eigen voeding. Ook het digitale deel van het transport heeft zijn eigen voeding. Zo’n uitgebreide aandacht voor de techniek heb ik nog niet vaak gezien in dit prijssegment.

Daar de 6000CDT af fabriek niet met een digitale coax kabel geleverd wordt voegen we een Audioquest Cinnamon Digital Coax gratis toe bij aankoop.


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244