Merken
Audiolab
M-Dac mini
Audiolab M-Dac mini

M-Dac mini
Audiolab

Prijs:€ 399
Kleur: Zwart
Omschrijving:

De M-Dac mini is een verkleinde versie van de beroemde M-Dac en M-Dac plus. Nu voorzien van een accu van 5.000 mAh kan men tot 7 uur zonder externe voeding van muziek genieten. Zo kan de M-Dac mini onderweg als high end hoofdtelefoonversterker/dac gebruikt worden. Alleen nog aansluiten aan een Iphone (en co) als bron.

De M-Dac mini maakt gebruik van de techniek die grote broers M-Dac en M-Dac+ is verwerkt. De ESS Sabre 32 Reference ES9018K2M wordt als DA omzetting gebruikt.  De compacte M-Dac mini is voorzien van een optische en coaxiale ingang die een PCM-signaal tot 192 kHz kan verwerken. Daarnaast is er een een USB-microaansluiting voor Windows en Android machines aanwezig. Voor de IOS liefhebbers, zoals ik, is er een directe USB-A-aansluiting voor de Iphone en Ipad. Klankmatig vindt ik de Ipad Pro als bron voor de M-Dac mini beter klinken als de Iphone. De M-Dac mini kan ook overweg met bluetooth (aptX).


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244