Aurender A10

A10
Aurender

Prijs:€ 5790
Kleur: Zilver-Zwart
Omschrijving:

Voor audiofiele streaming liefhebbers zal Aurender geen onbekende zijn
Dit Koreaanse merk behoort tot de absolute top. Bouwkwaliteit, functionaliteit, bedienbaarheid en klankkwaliteit zijn erg goed. Alle Aurender streamers bufferen de aangeleverde data eerst op de ingebouwde SSD voordat deze afgespeeld wordt.

De A10 is een streamer en DAC in een behuizing. Naast de interne opslag harde schijf die de muziek via de interne buffer (SSD) weergeeft heeft de A10 een dubbel mono opgebouwde DAC sectie. Dit is zeldzaam in deze prijsklasse van streamer/dacs.
De 4 afzonderlijke voedingen voorzien elk deel van de A10 van schone spanning. Een werkelijk fantastische machine die ook nog eens voorzien is van een variabele uitgang zodat een eindversterker of actieve luidspreker direct aangesloten kan worden. Hierdoor kunt u thuis op een klein oppervlak van een grootse high-end belevenis genieten.


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244