Aurender X100L

X100L
Aurender

Prijs:€ 3790
Kleur: Zilver
Omschrijving:

Voor de veeleisende streaming liefhebber zal Aurender geen onbekend merk zijn.
Dit Koreaanse merk behoort tot de top bouwers van streamers. Qua Bouwkwaliteit, bedienbaarheid, functionaliteit, en klankkwaliteit behoort Aurender tot de absolute top. De Aurender streamers bufferen de muziek vanaf de harde schijf of streaming client eerst op de ingebouwde SSD voordat de deze afgespeeld wordt.

De X100L is het grootste model uit de 100 lijn. De 6TB (of 12TB optie) interne harde schijf heeft genoeg ruimte voor zelfs de meest grote muziekbibliotheek. Een verder verschil met de N100H is dat de N100H een lineaire voeding heeft en daardoor wat ronder klinkt. De X100L heeft daarentegen een geschakelde voeding en klinkt hierdoor iets directer.
Deze compacte streamer zal van de interne opslag schijf de muziek via de interne buffer SSD weergeven. De database wordt met de door Aurender zelf geschreven App opgebouwd. Daarna heeft men een mooi overzicht van de muziekdatabase. Voegt men muziek toe wordt de database automatisch bijgewerkt.

N100L 6TB € 3790,-
X100L 12TB € 4290,-


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244