Castle Acoustics Knight 3

Knight 3
Castle Acoustics

Prijs:€ 798
Kleur: Divers
Omschrijving:

Het Engelse Castle Acoustics ontwikkelt en produceert luidsprekers met gebruikmaking van het mooiste fineer. Chassis en behuizing worden volledig in eigen beheer ontworpen en met de hand gemaakt. Zodoende bereikt Castle een hoog kwaliteitsniveau. Inmiddels is Castle onderdeel van de IAG-groep, maar alle R&D wordt nog steeds gedaan in Engeland.

De Caste Knight 3 is de instap bij de Castle vloerstaande luidsprekers. De bouwkwaliteit is buitengewoon fraai. De echt houten fineren zijn in deze prijsklasse eerder een uitzondering dan regel. Deze compacte vloerstaande luidspreker gaat ondanks zijn compacte buitenmaten erg diep. Dit komt door de TPT (Twin Pipe Technology). Men verwacht een aanmerkelijk grotere luidspreker voor ogen te hebben. Deze luidspreker is erg geschikt voor late night luistersessies, daar ook bij lage volumes de muziekbeleving compleet is.


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244