Merken
GoldenEar
DigitalAktiv 3
GoldenEar DigitalAktiv 3

DigitalAktiv 3
GoldenEar

Prijs:€ 0
Kleur: Zwart hoogglans
Omschrijving:

Een aantal jaar geleden had ik een gesprek met Sandy Gross. Mijn stelling was, jullie weten hoe je een deel actieve luidspreker kunt maken dus het zal toch ook mogelijk moeten zijn een volledig actieve luidspreker op de markt te brengen. We hebben er even over gediscussieerd. De vorige High End in München liet hij me tekeningen zien van de DigitalAktiv modellen. De DigitalAktiv 3 is het eerste model dat eind 2018 op de markt zal komen.

De DigitalActive is voorzien van een 6” bass/midrange chassis uit de Triton Reference plus de  HVFR tweeter, elk chassis wordt direct aangestuurd door een 200 Watt en 60 Watt Klasse A/B versterker. De wisselfrequenties worden gerealiseerd in het digitale domein. Het scheidingsfilter bestaat uit een DSP. Voor de laag ondersteuning heeft de DA3 2 8” passive radiatoren. Streamen kan via  Bluetooth aen 2.4GHz/5GHz Wifi Google Chromecast. Ook toslink en analoge ingangen zijn aan boord naast een subwoofer output. De fraaie piano zwarte behuizing is prachtig om te zien. De GoldenEar DigitalAktiv 3 (DA3) kan alleen of als paar gebruikt worden. Zodra ik meer openbaar mag maken zal deze pagina ge-update worden. Richtprijs tussen 2000 en 2500 Euro.


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244