Merken
GoldenEar
Triton five
GoldenEar Triton five

Triton five
GoldenEar

Prijs:€ 2295
Kleur: Zwart
Omschrijving:

De Triton 5 is een 2-weg vloerstaande luidspreker voorzien van een Air motion tweeter met twee 6″ bas/middentoner in een D’Appolito (bas/mid-tweeter-bas/mid) opstelling. In het laag wordt de luidspreker ondersteund door 4 passieve radiatoren. Zodoende is het laagfundament ondanks de slanke behuizing buitengewoon diep en strak. De luidspreker heeft een moderne look met zijn stoffen doek en hoogglans afwerking. De geluidsbeleving die ze creëren is open, groot en gedetailleerd en heeft een diep breed stereobeeld.

De luisterervaring met de Triton 5 is aangenaam en tegelijkertijd opwindend, daar de details en nuances die men hoort eigenlijk bij aanzienlijke duurdere luidsprekers zou verwachten. Niet voor niets is de filtering van de Triton 5 op dezelfde basis als die van de Triton 1.

In Nederland is Novus Audio de enige die De GoldenEar Triton Reference, GoldenEar Triton One, GoldenEar Triton 2 plus, GoldenEar Triton 3 plus, GoldenEar Triton 7 en de GoldenEar Triton 5 demoklaar hebben staan.


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244