Merken
GoldenEar
Triton one
GoldenEar Triton one

Triton one
GoldenEar

Prijs:€ 5700
Kleur: Zwart
Omschrijving:

De Triton 1 is in de audiowereld ingeslagen als een bom. Deze forse luidspreker is voorzien van maar liefst 3 lange slag ovale woofers, aangestuurd door een 1200 Watt DSP geregelde versterker. Samen met de 4 zijdelings aangebrachte passieve radiatoren is deze luidspreker in staat een laagweergave te realiseren die men normaal gesproken alleen maar tegenkomt bij extreem grote luidsprekers. 

Het midden hoog bestaat uit een op Dr Heil geïnspireerde Air motion tweeter en twee 5,25″ laag/midden weergevers met extra grote magneten in een D’Appolito (bas/mid-tweeter-bas/mid) opstelling.

De vanzelfsprekendheid en de 3-dimensionale weergave waarmee deze luidspreker zijn werk doet is verbluffend en men zou eerder een €10.000,- + luidspreker verwachten dan de €5.990,- die een set kost.

We hebben alle Triton Luidsprekers in onze Studio in Kampen luisterklaar staan.

De Golden Ear Triton reeks bestaat uit de GoldenEar Triton Reference, GoldenEar Triton One, GoldenEar Triton 2 plus, GoldenEar Triton 3 plus, GoldenEar Triton 7 en de GoldenEar Triton 5.


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244