Merken
GoldenEar
Triton seven
GoldenEar Triton seven

Triton seven
GoldenEar

Prijs:€ 1595
Kleur: Zwart
Omschrijving:

De Triton 7 is de instap in de GoldenEar wereld. De zeven is voorzien van 2 bas/middentoners en een door op Dr. Heil-geinspireerde HVFR tweeter. Deze zijn in een D’Appolito (bas/mid-tweeter-bas/mid) opstelling gemonteerd.

Om het laag te assisteren zijn er 2 passieve radiatoren aan de zijkanten van de luidspreker aangebracht. Zodoende is dit een gesloten systeem dat goed vlak bij een muur gezet kan worden. Door de passieve radiatoren begint het diepste laag al bij 29 Hz. Ook de belastbaarheid van de zeven is erg hoog. Neem de, nooit opdringerige, open en gedetailleerde weergave erbij en u zult begrijpen dat dit een bijzondere luidspreker is.

In Nederland is Novus Audio de enige die De GoldenEar Triton Reference,  GoldenEar Triton One, GoldenEar Triton 2 plus, GoldenEar Triton 3 plus, GoldenEar Triton 7 en de GoldenEar Triton 5 demoklaar hebben staan.


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244