Perpetuum Ebner


Perpetuum Ebner

De oudste naam in de draaitafel wereld is Perpetuum Ebner. In 1911 hebben de broers Josef Steidinger en Christian Steidinger een firma opgericht. Josef is hieruit Perpetuum Ebner (PE) gestart terwijl Christian met de naam Dual groot geworden is. PE heeft grote bekendheid gekregen door hun innovatieve oplossingen voor draaitafels. In de 60er jaren hadden Dual en Perpetuum Ebner samen 5000 man in dienst. Toen in 1971 Perpetuum Ebner in financieel zwaar weer terecht kwam is deze door Dual ingelijfd. In 1982 is vervolgens ook Dual ter ziele gegaan.

In 2015 heeft een team van kenners en oudgedienden, met goede contacten met de PE stichting, PE weer in het leven geroepen. Ze mogen gebruik maken van de oude PE patenten, en deze met nieuwe technieken samenvoegen, om deze fraaie draaitafels weer op de markt te brengen.

 

 


Dit delen:

Offerte aanvraag met inruil


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
U kunt ons natuurlijk ook bellen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Graag vermelden waar uw interesse naar uitgaat en wat u in te ruilen heeft (merk, type, bouwjaar en staat).

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244