Over ons

Het gaat ons er om dat u optimaal van uw favoriete muziek geniet. Sinds 2007 adviseren wij mensen over het samenstellen van hun perfecte high-end audio-installatie. Dat doen we via e-mail, telefonisch, bij u thuis of in onze studio. Maar als het u beter uitkomt spreken we af in uw favoriete espressobar.

Wij hebben decennia ervaring met high end audio. Om zeker te weten dat u altijd topkwaliteit krijgt werken wij alleen met 100% betrouwbare leveranciers.

Op het gebied van streaming audio is er heel veel aanbod aan apparatuur. In Nederland zijn er echter maar weinig mensen met de kennis om die machines goed in te zetten. Daarom heeft Bernd zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in streaming. Neem contact met ons op en ervaar wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.

Uiteindelijk gaat u uw nieuwe set thuis gebruiken. Dáár moet de kwaliteit dus precies zijn wat u zoekt. Daarom leveren wij alle apparatuur, indien u dat wenst, persoonlijk bij u af, om te zorgen dat die helemaal goed getuned is. Verandert u uw inrichting? Of voldoet uw geluid om een andere reden niet meer? Ook dan kunnen we langskomen en alles weer optimaal laten klinken.

Wij kopen al onze producten via de officiële kanalen in. Wij staan dus in direct contact met producenten en importeurs en doen niet aan grijsimport.

Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. We ruilen ook in.

 

Novus Audio Kampen grote luisterruimte

Novus Audio Kampen grote luisterruimte

Waarmee kunnen we u helpen?


U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.
We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen

info@novusaudio.nl

06-53486244